És neked, mi a történeted...?

"A fényképezés az a történet, amit nem sikerül szavakba öntenem." Denis Sparks

A Ti történetetek, az esküvői fotós missziója 
Krónikás vagyok, történetmesélő – esküvői fotós. A küldetésem az, hogy a Rólatok készülő esküvői fotósorozat a családi legendárium különleges fejezete legyen. Olyan fejezet, mely hosszú évek múltán is teljes fénnyel ragyogja be ezt a különleges eseményt, a napot, melyen egybekeltek.
Talán Ti magatok sem tudjátok, hogy az a különleges kapocs, az a bizonyos első szikra közöttetek hol és mikor jött létre, de nem is ez a legfontosabb. Azzal, hogy most összeházasodtok, valami új és remek történet fog elkezdődni: a Ti közös történetetek – ez valami egészen nagyszerű dolog!
Esküvői fotózás - egyszeri és megismételhetetlen alkalom 
A menyegzőtök napján minden egyes momentum különleges, ígéretes, izgalmas. Azért dolgozom, hogy ezek a rendhagyó, bensőséges, olykor keserédes pillanatok az esküvői portré minden egyes darabjáról visszaköszönjenek, és maradandó értékei legyenek az esküvői albumnak. Mert az esküvőn megörökített pillanatok a Te, a Ti közös történeteteket, összetartozásotok egyik első, legjelentősebb képes beszámolója.
Esküvői történetek – ahogyan Ti szeretnétek!
 A hiteles esküvői fényképek varázsában hiszek, mely valóban Rólatok szól. Minden egyes esküvői portré, a készülődéstől kezdve a szertartáson át az utolsó lakodalmas fotóig Benneteket, a Ti stílusotokat tükrözi majd – így lesz igazán a Ti történetetek.​​​​​​​​​​​​​​
"Esküvői fotózásunkat Viktor készítette idén ősszel. Szívből ajánljuk Őt, hozzáértése, tudása, felkészültsége, rugalmassága és kedves, megnyugtató személyisége miatt is. A természetben való fotózást különleges élménnyé varázsolta. Nagyon örülünk és hálásak vagyunk azért, hogy Ő örökítette meg a legszebb napunkat. :)"     Böbi & Jani
Kedves Viktor! Hálásan köszönjük a gyönyörű fényképeket. Egy komplett sorozatot kaptunk, ami végig kísérte a nagynapunk minden egyes percét. Munkáddal emlékezetessé varázsoltad ezt a csodás napot számunkra és családunk, rokonaink számára egyaránt. Köszönjük, hogy amilyen hamar csak lehetett küldted is nekünk a képeket.   Timi & Robi​​​​​​​​​​​​​​
És neked? Mi a történeted? 
A japánok úgy tartják, mindenkinek, aki hosszú, boldog és jelentőségteljes életet szeretne élni, meg kell találnia egy dolgot. Azt az egyetlen dolgot, amit szeret csinálni, amit jól csinál, amiért meg is fizetik, és amire szüksége van a világnak.
Van rá külön szavuk is, úgy hívják: “Ikigai”. Szerencsés fotósnak mondhatom magam, hogy a legboldogabb esküvői pillanataitok megőrzésében találtam meg mind a négyet. Így lett egy számomra egyszerre foglalkozás, szenvedély, küldetés és hivatás.
Back to Top