Néhány kedves ügyfelem megtisztelt azzal, hogy értékelték a szolgáltatást és írtak is pár kedves sort a  tapasztalataikról: 
Nagyon szépen köszönjük a képeket!
Fantasztikusan sikerültek! Mindannyian megvoltunk elégedve a képekkel és a fotózás is jó kedvűen telt! Bármikor ajánlanálak fótózásra!
Erzébet & Norbert
Szia Viktor! Elképesztő gyönyörű fotókat csináltál, mosolyogva néztem az összeset. Köszönjük szépen még egyszer hogy megörökítetted nekünk ezt a csoda napot. :) 
Niki és Ádám
Kedves Viktor! Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk egyik legfontosabb napját ennyire precízen és részletesen megörökítetted ! Bátran és jó szívvel ajánlunk mindenkinek!!!
Köszönettel: Lichner család 
"Kedves Viktor! Szeretnénk ezúton is hálánkat kifejezni a munkádért! Nagyon csodás képeink lettek, a rokonok, ismerősök is dicsérték. Nagyon meg vagyunk elégedve mindenkinek csak ajánlani tudunk! 
A fotózásunk is jó hangulatban telt, a képeket is villám gyorsan megkaptuk. Minden tökéletes volt!"
Anna & Márk
Hálásak vagyunk a gondos és precíz, türelmes és profi munkáért! A jegyesfotózástól kezdve az esküvői képeken át egészen a lakodalomig, tortáig és a menyasszonytáncig figyelmesen és jó szemmel örökítette meg a legapróbb, de annál meghittebb pillanatokat is. Mindenben maximálisan személyre szabott, az egyéni kéréseinknek és a pillanat hangulatának megfelelő fotókat kaptunk, kiválóan és gyorsan kidolgozva. Rugalmas és gördülékeny, minden részletre kiterjedően figyelmes. Mind a spontán, mind a beállított, komponált, kreatív témákban gyakorlottan dolgozik. "Láthatatlanul" volt jelen és ragadta meg a legbensőségesebb mozzanatokat, együtt élt a történésekkel és igazi, élettel teli, őszinte és hiteles képei valóban értékes és időtálló emlékek lesznek! Köszönjük!
Gál Attila
Kedves Viktor ! Hálássan köszönjük Neked hogy a Mi csodás napunkon ilyen csodás képeket készítettél Rólunk!
Kitti és Richárd ​​​​​​​
Kedves Viktor! Megérkeztek a képek. Köszönjük szépen gyönyörűek lettek!  Mindent köszönünk hálásak vagyunk a kitartó munkádért!
Kriszti és Dávid
Kedves Viktor! Hálásan köszönjük a gyönyörű fényképeket. Egy komplett sorozatot kaptunk, ami végig kísérte a nagynapunk minden egyes percét. Munkáddal emlékezetessé varázsoltad ezt a csodás napot számunkra és családunk, rokonaink számára egyaránt. Köszönjük, hogy amilyen hamar csak lehetett küldted is nekünk a képeket.

Timi & Robi
"Szia Viktor! Az ifjú házasok, családunk minden tagja, barátaink, ismerőseim elismerését szeretném feléd tolmácsolni. A képek nagyon szépek, és aki ott volt, mindenki szerepel valamelyiken. Nagyon köszönöm a türelmed, és az ESEMÉNY természetes, színvonalas megörökítését saját, és az utókor számára."
Andrea
​​​​​​​"Életünk legszebb napjára kértük fel Viktort, hogy örökítse meg. Nem kellett csalódni .... elejétől a végéig profi munkát végzett. Az elkészült képek pedig csodásak, nincsenek rá szavak. Bátran ajánlom mindenkinek aki minőségi és profi fotóst keres."
Motollai Ágnes

"A legjobb döntés volt, hogy Viktort kértük fel a nagy nap megörökítésére. Türelme, profizmusa és rugalmassága egyszerűen tökéletes. Örülök neki, hogy pillanat képek is vannak benne, ami mindent is át ad annak, aki nézi a képeket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mi még biztos felkérjük egy két alkalom megörökítésére."
Niki és Barni

"Mindenkinek csak ajánlani tudom Viktort. Az esküvönkön gyönyörű fotókat készített, minden eshetőségre felkészülten érkezett, nagyszerűen irányitotta a fotozást. Kreatív ötleteivel szuper képek sikerültek. Utómunka is nagyon gyorsan megvolt."
Gulyás Diána

"Minden a megbeszéltek szerint történt. Nem siette el a fotózást, éreztük neki is fontos hogy jó fotók készüljenek és minél változatosabban. Jól elcsípte a legjobb pillanatainkat így olyan jó fotók készültek melyekkel nem tudtunk betelni. Ezúton is köszönjük Viktor!"
Beatrix és Zsolt

"Esküvői fotózásunkat Viktor készítette idén ősszel. Szívből ajánljuk Őt, hozzáértése, tudása, felkészültsége, rugalmassága és kedves, megnyugtató személyisége miatt is. A természetben való fotózást különleges élménnyé varázsolta. Nagyon örülünk és hálásak vagyunk azért, hogy Ő örökítette meg a legszebb napunkat. :)" 
Böbi és Jani

"Jegyespár- , és esküvői fotózásunkat is Viktor készítette, ami profizmusának köszönhetően nagyon jól sikerült. Örülünk, hogy Őt választottuk fotósunknak." 
Móni és Anti

"Nagyon jó dōntès volt rèszünkről, hogy Viktort kèrtük meg arra, hogy a jegyessègünket ès a házasságkōtèsünket ōrōkítse meg a termèszetessèg jegyèben.Sok magyarázatot nem igènyel, a fotók ōnmagukèrt beszêlnek. Minden pillanatot ès hangulatot a valóságnak megfelelően ad vissza.Ő nem csak remek fotós, hanem nagyszerű ember is! Minden helyzethez alkalmazkodik, rugalmas, a legjobbat hozzá ki mindenből! Nagyon szèpen kōszōnjük Viktor a Veled tōltōtt órákat, èlmèny volt! Mi mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őt! Ha szüksègük van egy munkájára igènyes fotósra, profi fotókra, vegyèk fel Vele a kapcsolatot bátran!"
Ilona és Attila​​​​​​​
Back to Top