Segítség a letöltéshez
Teljes méretű fotók letöltése
A fotók atutalásos fizetési mód esetén a szolgáltatási díj kiegyenlítését követően tölthetők le.
A teljes képanyag mérete (5-15 GB) miatt számítógépen célszerű megynyitni a kapott emailt, és az átadásra szolgáló oldal alján a   "Letöltés" gombra kattintani. (Google Drive)
Itt a beálított nézettől függően látható a képek listája, vagy kis miniatűrök melyek a képek egy részét mutatják. 
Amennyiben a használt böngészőben be vagytok jelentkezve a google fiókotokkal, az esküvői mappátok egy veletek megosztott mappaként jelenik meg. A képernyő tetején, a nevetek mellett egy kis háromszöggel jelölt legördülő menüt előhívva választható ki a letöltés lehetősége:
Amennyiben nem vagytok bejelentkezve a saját google fiókotokba, nem gmailes az e-mail címetek, vagy inkognító böngészőoldalt használtok, akkor ezek az opciók nem jelennek meg, de a képernyő jobb oldalán felül ez esetben is megjelenik egy kék színű "Az összes letöltése" felirat, melyre kattinta ugyanúgy letölthetők a képek: 
A letöltés vagy az összes letöltése opcióra kattintva a drive elkezdi tömöríteni, majd egy tömörített .zip fájlban letölteni a képeket oda, ahova a számítógépeteken a letöltések szoktak kerülni:  ​​​​​​​
Nagyobb esküvői anyag esetében valószínű, hogy több db .zip fájl töltődik le a nagy méret miatt.​​​​​​​
A fenti tömörített fájlra kattintva megnyílik a Windowsban rendelkezésre álló WinRAR program és megmutatja a tömörített fájl tartalmát, ami egy mappa a nevetekkel. A mappára jobb egérgombbal kattintva számos lehetőség nyílik meg, pl. van lehetőség egy konkrét mappába kicsomagolni a képeket: 
Legegyszerűbb azonban bal egérgombbal egyszerűen kihúzni a mappát az asztalra, (ha van itt elég hely) és később dönteni a végleges tárolási helyéről: 
Ha valamilyen okból mégsem úgy sikerül a letöltés ahogy fentebb ismertettem, kérlek jelezzétek, és szívesen eljuttatom a teljes méretű képeket személyesen, vagy postai úton!
Back to Top