Esküvői fotós szolgáltatások
Előkészületek fotózása
A nagy nap izgalma olykor korán tud kezdődni, különösen a menyasszonyok számára. Frizura, smink, ruha, kiegészítők - ezek elkészítése, részletei hozzátartoznak az esküvői miliőhöz, csak úgy, mint a szülők, barátok, rokonok, akik kora reggeltől segítenek, szaladnak, öltöztetnek, díszítenek, vagy éppen sütnek-főznek. A hagyományos esküvők fontos része a kikérés is, ahol a fiatalok elbúcsúznak szüleiktől, a szülői háztól.  Történjen a készülődés otthon vagy külső helyszíneken, megtisztelő lenne, ha már ezeket a bensőséges, izgalommal teli vagy vicces pillanatokat lencsevégre kaphatnám. ​​​​​​​
Polgári szertartás fotózása + családi és csoportképek
Minden nagy nap "kötelező" eleme. A násznép gyülekezése, rokonok, barátok találkozása, az ünneplőbe öltözött menyasszonyi autó érkezése, az utolsó percek várakozással telt feszültsége is visszaköszön ezeken a fotókon, csak úgy, mint a legfontosabb pillanatok: a gyűrűhúzás, az első csók, vagy a házassági anyakönyvi kivonat átadása. A Titeket ünneplő násznép nagy közös csoportképe, a gratulációk, és a családi, baráti társaságokkal közös fotók is pótolhatatlan darabjai leszek a képes esküvői memoárnak.
Templomi szertartás fotózása  
Legyen az a szülőfalutok meghitt kápolnája, vagy  fényárban úszó katedrális, ha úgy döntöttetek, hogy Isten előtt is örök hűséget fogadtok egymásnak hitetek szerint, egybekelésetek története csodás hangulatú fotográfiákkal egészülhet ki a rendszerint hosszabb, bensőségesebb templomi szertartás fotózása során.
Kreatív páros esküvői fotózás
Akár évek óta tervezitek házasságkötésetek minden apró részletét, akár hirtelen elhatározásból keltek egybe, az esküvő napján is ezer dologra kell majd gondolnotok, figyelnetek. A magamfajta képes történetmesélő ilyenkor a háttérben marad, hitelesen megörökítve az események sodrát, lesve a szép kompozíciókat, mosolyokat, nevetéseket, vicces vagy megható pillanatokat. 
A kreatív páros fotózás viszont az az alkalom a nap során, mikor rövidebb vagy hosszabb időre elvonulunk a násznéptől, megpihenünk és csak kettőtöket, szerelmeteket helyezzük a középpontba. Lehet hogy fontos számotokra egy bizonyos helyszín amit felkeresünk,  vagy ha feszített a menetrend, lecsíphetünk egy fél órácskát a szertartás után a templom kertjében.  
Ahogy Ti szeretnétek! ​​​​​​​A lényeg, hogy ezeken a képeken a kettőtök közti érzések kerüljenek kifejezésre, az esküvő díszeivel tökéletesítve.
Ebéd, vacsora vagy lakodalom fotózása 
​​​​​​​A szertartások izgalommal teli feszültsége után ki-ki stílusa, vérmérséklete, lehetőségei szerint szeretné a családot, rokonokat, barátokat vendégül látni, osztozni a boldogságban és együtt ünnepelni. 
Lehet ez egy hagyományos, hajnalig tartó lakodalom első levesmerítéssel, tortával és menyecsketánccal, vagy egy rövidebb, szűkebb körű meghitt ebéd egy étteremben vagy a szülői házban, az önfeledt ünneplés megható és vicces pillanatai nem maradhatnak ki az esküvői krónikából.  
​​​​​​​Jegyesfotózás / E-session 
Az esküvői történetet csodaszépen egészíti ki, ha az eljegyzés alkalmából, vagy később, az esküvő előtti hetekben egy kötetlenebb, laza, romantikus páros fotózáson örökítjük meg a várakozás izgalmát. 
Talán ott, ahol először találkoztatok, ahol otthon vagytok, vagy ahol még sosem jártatok. Megismerhettek engem és a munkámat is, én vagyok-e az a fényképész, akit életetek egyik legfontosabb napján majd magatok mellett szeretnétek tudni. Az egy-másfél órás jegyesfotózáson általában  40-60 átadott fotóból álló sorozat készül. ​​​​​​​
Esküvői fotózás Árak - 2024 ​​​​​​​
Novemberi foglalási kedvezmény! 
Amennyiben 2023. november 30.-ig foglaltok időpontot jövő évre, az itt feltüntetett ajánlatok árából 20% kedvezményt biztosítok.
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az alábbi, leggyakrabban választott ajánlatokat:
Teljes esküvői ajánlat
Nektek ajánlom, ha a nagy nap fontos eseményei már délelőtt elkezdődnek. Ebben az ajánlatban minden esemény megörökítése szerepel, ami a nagy napon felmerülhet. 
- Menyasszony és vőlegény készülődése
- Vendégvárás, kikérés, búcsúztató fotózása
- Polgári /templomi szertartás fotózása
- Családi és csoportképek
- Kreatív páros fotózás az esküvő napján vagy külön napon
- Lakodalom fotózása a menyecsketánc végéig, 
vagy hajnal 1 óráig
- Képek átadása: 10 napon belül, elektronikusan
- Átadott képek száma: 800-1000 db
-Rendelkezésre állás: 15 óra (pl: 10:00 - 01:00)
​​​​​​​170.000,-
Klasszikus esküvői ajánlat
Nektek ajánlom, ha a szertartás után hagyományos lakodalom keretében szeretnétek vendégül látni a szeretteiteket, de az események  délután, a szertartással kezdődnek, így nem igényelnek egész napos rendelkezésre állást. 
- Polgári /templomi szertartás fotózása
- Családi és csoportképek
- ~1 órás kreatív páros fotózás az esküvő napján
- Lakodalom fotózása a menyecsketánc végéig, 
vagy hajnal 1 óráig 
- Képek átadása: 8 napon belül, elektronikusan
- Átadott képek száma: 700-900 db
-Rendelkezésre állás: 10 óra (pl. 15:00 - 01:00)
140.000,-
Kreatív esküvői ajánlat
Nektek ajánlom, ha lakodalmat nem tartotok, de a szertartások  dokumentarista jellegű megörökítésén túl egy romantikus fotósorozattal szeretnétek emléket állítani közös életetek kezdetének.  
- Polgári / templomi szertartás fotózása
- Családi és csoportképek
-  ~1 órás kreatív páros fotózás az esküvő napján
- Képek átadása: 5 napon belül, elektronikusan
- Átadott képek száma: 150-200 db
-Rendelkezésre állás: 3 óra
70.000,-
Bármilyen esküvői fotózással bíztok is meg: 

- Már az esküvő szervezése közben gyors, pontos válaszokat kaptok az összes felmerülő kérdésetekre, megbeszéljük a nagy nap minden fotózást érintő kérdését, dilemmáját. 

- Az esküvő napján a szükségesnél is korábban fogok érkezni, és felkészülni a munkára. 

- A feladathoz megfelelő felszereléssel érkezem, tartalék darabokkal mindenből, hisz tudjuk: ami elromolhat, az meg is teszi, főként a legrosszabbkor.

- A nap folyamán maximálisan alkalmazkodom az igényeitekhez, az esküvő menetrendjéhez és más szolgáltatókhoz, de jelzem azt is, ha a készülő fotók érdekében valamilyen módosítást látok szükségesnek. 

- A fotókat egyesével válogatom át és végzem el a szükséges utómunkálatokat, melyhez egész napos esküvő esetén legfeljebb 10 nap, rövidebb esemény esetén legfeljebb 5 nap türelmeteket kérem. 

- A fotókat elektronikusan, a honlapom egy privát oldalán,  Google fotók és Google drive linkeken adom át, hogy szeretteitekkel könnyen és gyorsan megoszthassátok. Ezeket csak azok látják, akikkel Ti megosztjátok, de ha megengeditek, 5-6 képet szívesen kiválasztok, melyek referenciaként megjelennek a nyilvános Esküvői galériában.  
 
- A fotók átadását követően legalább egy évig biztosítom a képek megőrzését, hogy biztosan legyen elég időtök biztonsági másolatokat készíteni. 

- A szolgáltatás díját rendezhetitek készpénzben a rendelkezésre állás végén, vagy ha úgy kényelmesebb, átutalással is az eseményt követően. Előleg, vagy foglaló fizetése - ha Ti nem ragaszkodtok hozzzá - nem szükséges. 
Kívánom Nektek, hogy sok-sok év után is olyan boldogan nézzetek egymásra, mint az esküvői fotókon! ​​​​​​​
Várom szeretettel a megkereséseteket elérhetőségeim bármelyikén:
Back to Top